Boschert Klaplagersonderdeel van meefil.nl - Nederland

regelingen.montalvo.nl

Een overzicht van de standaard Montalvo regelingen / Montalvo controllers

Het MONTALVO “System 3000™” is het meest veelzijdige beheersysteem voor baanspanning te wereld. Het levert optimaal beheer met nauwkeurige krachtmetingen, dynamische danserregelingen en contactloze ultrasone aansturing. Of u nu werkt met een open circuit, een gesloten circuit of wat voor combinatie dan ook, Montalvo’s System 3000 biedt alles wat u nodig heeft.


X-3400ce analoge baanspanningsregeling
Montalvo X3400

Samen met de D-3400ce en de DTI-3400ce vormt de X-3400ce baanspanningsregelaar Montalvo’s nieuwe en verbeterde toplijn van analoge regelaars met digitale afhandeling. De X-3100ce is ontwikkeld voor nauwkeurige en herhaaldelijke spanningsregeling op alle typen wikkelapparatuur. Deze baanspanningsregeling kan worden gebruikt bij op- en afwikkelinstallaties met invoersignalen van Montalvo spanningsmeters. Nieuw is de uitwisselbare geheugenkaart, een RS-232 interface voor aansluiting op een computer of PCL aansluitingen voor DeviceNet, Profibus DP, CANopen en Modbus.

DTI-3400ce Danserregeling met spanningsindicatie
Montalvo DTI3400

De DTI-3400ce voegt een nieuwe dimensie toe aan spanningsregelsystemen met danserrol. De danserregelaar is uitgerust met Montalvo’s unieke “progressive PID” schakeling die het uitgaande signaal naar de rem of koppeling regelt en de positie van de danserarm fixeert. Het signaal van de krachtmeters kan op de analoge meter worden afgelezen voor het monitoren en instellen van de baanspanning. Nieuw is de uitwisselbare geheugenkaart, een RS-232 interface voor aansluiting op een computer of PCL aansluitingen voor DeviceNet, Profibus DP, CANopen en Modbus.

D-3400ce Danserregeling
Montalvo D3400

De Montalvo D-3400ce danser regeling is ontwikkeld voor op- en afwikkelmechanismen met danserarm. Deze serie is uitermate geschikt voor toepassingen met een afwijkende rol of sterk wisselende baanspanningen. Met een groot regelbereik en elektronische demping van de dansers bent u met de “progressive PID” regelaar verzekerd van optimale nauwkeurigheid. Nieuw is de uitwisselbare geheugenkaart, een RS-232 interface voor aansluiting op een computer of PCL aansluitingen voor DeviceNet, Profibus DP, CANopen en Modbus.

U-3500ce ultrasone baanspanningsregeling
Montalvo U3500

De ultrasone spanningsregelsystemen bieden een gunstig geprijsde oplossing voor baanspanningsregeling met open circuit waarbij contact met de wikkelbaan ongewenst of onmogelijk is. De handige sensor en het compacte paneel zijn te gebruiken voor een breed scala aan toepassingen, van relatief simpele wikkelmechanismen tot complexe, meervoudige systemen. Er worden parameters van 4 verschillende materialen opgenomen. Gebaseerd op ultrasone technologie die zich bewezen heeft en de nieuwste technologieën op het gebied van microprocessors biedt dit systeem functionaliteiten die voorheen alleen mogelijk waren bij uitgebreide systemen met een gesloten circuit.

S-3110ce digitale baanspanningsregeling
Montalvo S3110

Dit is een compacte inbouwuitvoering van de S-3100ce. Deze serie is ontwikkeld om ruimte te kunnen besparen zonder opoffering van belangrijke functies en prestatie. De S-3110ce beval dezelfde geavanceerde printplaat als zijn grotere broer, de S-3100ce.

S-3100ce digitale baanspanningsregeling
Montalvo S3100

Het hart van de geavanceerde S3100 bestaat uit een door Montalvo zelf ontwikkelde besturing genaamd “Diamatic” die zorg draagt voor een gelijkmatige regeling, onafhankelijk van de roldiameter. De S-3100ce is beschikbaar voor zowel af- als opwikkelsystemen. Het systeem is snel, nauwkeurig, gemakkelijk in gebruik en voorzien van een reeks geavanceerde functies zoals halfautomatische kalibrering, opslag van parameters van 15 verschillende materialen en een schokvrije omschakeling van automatische naar handmatige bediening.

I-3200ce baanspanningsindicator
Montalvo I3200

Wanneer indicatie van de baanspanning benodigd is kan de I-3200ce baanspanningsindicator worden gebruikt in combinatie met Montalvo spanningsmeters uit de T, N of UPB serie. Deze indicatoren zijn verkrijgbaar voor weergave van de totaalspanning, totaalspanning uitgesplitst in links, totaal en rechts en voor configuraties met dubbel bereik.

M-3200ce versterkingsmodule voor krachtmeters
Montalvo M3200

Is er alleen signaalversterking nodig, dan is alleen de versterkingsmodule nodig. Deze modules zijn verkrijgbaar in dezelfde uitvoeringen als de I-3200 serie.

M-3224c versterkingsmodule voor krachtmeters
Montalvo M3224

Deze module is speciaal geschikt voor gebruik met 24V gelijkstroom en is geschikt voor het doorgeven van de totaalspanning.

I-3300ce baanspanningsindicator
Montalvo I3300

Baanspanningsindicator voor gebruik in combinatie met Montalvo spanningsmeters uit de SW serie. Beschikbaar voor weergave van totaalspanning en voor configuraties met dubbel bereik.

M-3300ce versterkingsmodule voor krachtmeters
Montalvo M3300

Deze modules leveren alles wat nodig is voor een eenvoudige versterking van de signalen uit krachtmeters voor foliespanning. Beschikbaar voor weergave van totaalspanning en voor configuraties met dubbel bereik.

P-3000ce Pneumatische interface
Montalvo P3000

De P-3000ce vereenvoudigd de installatie van een kompleet Montalvo baanspanningregelsysteem met pneumatische rem of koppeling, danserregeling, regeling met krachtmeters of ultrasone sturing. De interface van de P-3000ce bevat een manometer, luchtfilter en I/P omvormer. Capaciteitsregeling voor meerdere regelbereiken is als optie leverbaar.